Dutch |English nl | en

Vollenhoverbrug

Stalen beweegbare brug met een bijzondere vormgeving

De Vollenhoverbrug, een nieuwe beweegbare brug in de N331, heeft een unieke vormgeving. De brug verbeeldt de sprong van het oude naar het nieuwe land. Het gehele bewegingsmechaniek is in één beweging vormgegeven, waardoor een spannende organische vorm ontstaat. Het voldoen aan de strenge eisen binnen het taakstellend budget was een uitdaging en vergde zorgvuldige afwegingen en creatieve oplossingen. Iv-Infra maakte het integrale ontwerp van de staalconstructies, de mechanische uitrusting en het civiele deel van de brug, inclusief de remmingwerken en de wachtplaats voor scheepvaart.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Pieter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!