Dutch |English nl | en

Spoorbrug Coevorden

Het integrale ontwerp in één 3D-model 

Spoorbrug Coevorden is een nieuwe beweegbare spoorbrug (draaibrug) over het Coevorden-Vechtkanaal. Via de nieuwe spoorbrug kunnen treinen nu rechtstreeks naar de Euroterminal. Iv-Infra heeft het ontwerp van de stalen bovenbouw en de mechanische uitrusting (hef- en draaimechanisme) van de brug volledig uitgewerkt in 3D. Ook de kabels en leidingen naar de brug, de betonnen onderbouw en het bordes met de hydraulische installatie, de besturingskasten, leuningwerken en de loopbrug zijn integraal gemodelleerd. Hierdoor is het ontwerpproces efficiënt en zonder raakvlakproblemen verlopen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Pieter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.