Dutch |English nl | en

Herlaarhof kliniek

Een geavanceerd utiliteitsgebouw met de uitstraling van een woning

Het oude wooncomplex van kliniek ‘Herlaarhof’ op het gezondheidspark Reinier van Arkel in Vught is vervangen door een geheel nieuw complex. Er was gebrek aan ruimte en de cliënten waren toe aan een nieuwe en moderne leefomgeving. Een van de uitdagingen in het project was het opnemen van de installaties in de stortvloer, omdat het in het schuine dak niet mogelijk was. Het uitgangspunt was dat het zoveel mogelijk de uitstraling moest hebben van een woning, terwijl eigenlijk sprake is van een geavanceerd utiliteitsgebouw met allerlei daaraan verwante voorzieningen voor ventilatie en beveiliging.

Technische data

Opdrachtgever: Reinier van Arkel Groep
Architect: EGM Architecten Dordrecht
Disciplines: gebouwgebonden installaties
Fasen: VO, DO, bestek, prijsvorming, contractvorming, uitvoeringsbegeleiding en nazorg
Oppervlakte: circa 3100 m²

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.