Dutch |English nl | en

Hartel tankterminal

1.100 meter lange diepzeekademuur voor tankterminal Maasvlakte

De enorme 1100 meter lange diepzeekademuur, de insteekhaven met 1000 meter lange binnenvaartkade en de 320 meter lange steiger, ze zijn onderdeel van de nieuwe tankterminal voor olieproducten en biobrandstoffen aan de Mississippihaven in de Maasvlakte, gebouwd door HES International en Havenbedrijf Rotterdam. Op het greenfield terrein van 27 hectare aan de Hartelstrook komen 52 tanks met een capaciteit van in totaal zo'n 1,3 miljoen kubieke meter. Iv-Infra verzorgt, samen met SBE, MUC en MH Poly, het integrale ontwerp van de diepzeekademuur, binnenvaartkade en steiger. Ook ontwerpt Iv-Infra, binnen samenwerkingsverband PORT-iNFRA, de droge infrastructuur op de tankterminal en aansluitingen op de Beerweg.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!