Dutch |English nl | en

Assemblagehal offshore terminal

Nieuwe productiehal voor XL-monopiles

SiF is marktleider in de productie van fundaties voor offshore windparken en de olie- en gasindustrie. Het voorkomen van stilstand en onveilige situaties in de nieuwe productiehal van SiF Netherlands op Maasvlakte 2 is cruciaal. SiF heeft Iv-Consult vanwege de ervaring op het gebied van zware, dynamische, belaste constructies gevraagd om een conceptenstudie uit te voeren als alternatief voor het bestaande voorlopig ontwerp. Bij dit onderzoek is niet alleen gezocht naar alternatieven die een kostenbesparing opleveren, maar is ook gefocust op het systeem dat de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid voor de kraanbanen en ondersteuningsconstructies oplevert. Met de uitkomsten van de studie is het voorlopig ontwerp ingrijpend aangepast.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wouter denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3100 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!