Dutch |English nl | en

Dalton Lyceum Barendrecht

Duurzame installaties zorgen voor een lichte, groene school

Na enkele jaren in noodhuisvestingen is er een geheel nieuw gebouw voor het Dalton Lyceum in Barendrecht gerealiseerd. Het nieuwe schoolgebouw is uitgerust met verschillende energiezuinige systemen, zoals een warmtepomp, warmteterugwinning uit ventilatielucht, lichtschakelingen en PV cellen aan de gevel. De duurzaamheid van het gebouw en de installaties wordt versterkt en gevisualiseerd door een ‘groene wand’ in de aula. Iv-Bouw is bij dit project verantwoordelijk geweest voor het Programma van Eisen, het voorontwerp, het definitieve ontwerp, de bestekfase, de aanbestedings- en uitvoeringsbegeleiding en uiteindelijke oplevering van alle werktuigbouwkundige installaties, elektrotechnische installaties, sanitaire installaties, brandveiligheidsinstallaties en communicatie installaties.

Technische data

Opdrachtgever: Bestuur Dalton Lyceum
Architect: SP Archicten
Disciplines: W&E installaties
Fasen: PvE, VO, DO, bestek, aanbesteding, begeleiding realisatie, oplevering en nazorg
Oppervlakte: 7.000 m² + 2.300 m²
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!