Dutch |English nl | en

Brede school Het Carillon

Een multifunctioneel centrum in een voormalig gemeentehuis

De brede school ‘Het Carillon’ is gehuisvest in het voormalig gemeentehuis van Nieuw-Lekkerland. Om alle gebruikers een plek te geven zijn er een gymzaal en twee leslokalen bijgebouwd en is het oude gemeentehuis zo optimaal mogelijk hergebruikt. Het hergebruiken van een bestaand gebouw is duurzaam, maar brengt beperkingen met zich mee. Het ontwerpteam woog de kosten, effectiviteit en duurzaamheid tegen elkaar af en realiseerde ondanks de beperkingen een gezond gebouw. Met openbare en commerciële onderwijsfuncties, openbare functies van algemeen belang, ruimtes voor verenigingsleven en zorgfuncties, is een echt multifunctioneel centrum gecreëerd.

Technische data

Opdrachtgever: Gemeente Nieuw-Lekkerland
Architect: Architectenbureau Roos en Ros
Disciplines: E&W-installaties
Fasen: PvE, VO, DO, bestek en realisatie
Oppervlakte: 3.325 m²
Bouwkosten: € 3.200.000,-
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!