Gezondheidcentrum en appartementencomplex De Vlootschouwer

De Vlootschouwer in Maassluis

De Vlootschouwer in Maassluis is een nieuw project waarbij een gezondheidscentrum en seniorenappartementen worden gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit een begane grond met een gezondheidscentrum, op de eerste verdieping bevinden zich de bergingen voor de woningen en vanaf de tweede tot de tiende verdieping zijn er in totaal 70 appartementen voor senioren.

Duurzaamheid staat centraal in dit project

De advieswerkzaamheden voor dit project bestaan uit het VO ontwerp van de woningen, het casco voor de poli en de WABO aanvraag voor de poli en de woningen. Iv-Bouw heeft alle werktuigkundige en elektrotechnische installaties uitgewerkt voor de woningen, bergingen en verkeersruimten van de woningen. Dit omvat onder andere verwarming, ventilatie, koeling, HWA, tapwater, riolering, verlichting, communicatie, 230V, zwakstroom en brandbeveiliging.

Duurzaamheid staat centraal in dit project en er zijn dan ook verschillende duurzame maatregelen genomen. Zo wordt de energieopwekking voor verwarming en koeling gerealiseerd door middel van een WKO installatie met gesloten bronnen en wordt er gebruik gemaakt van balansventilatie met energieterugwinning. Daarbij wordt LED verlichting toegepast en worden er PV panelen op het dak geplaatst.
Wil je meer weten over dit project? Jeroen praat je graag bij over 'De Vlootschouwer'. Stuur Jeroen een mail of bel 088 943 8335
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.