Dutch |English nl | en
Wat vind je gegarandeerd terug als je werkt bij Iv? Iv-Groep

Een lijstje met beloftes

Meer dan duizend ingenieursbureaus in Nederland. Misschien wel tienduizend in heel Europa. En nog veel meer ter wereld. Maar waarom werken we juist bij Iv? Voor iedereen is dat anders, maar er is wel een rode draad te herkennen in alle antwoorden. Dit resulteert in een lijstje van beloftes: wat vind je gegarandeerd terug als je werkt bij Iv? Kortom, wat kenmerkt ons employer brand?

#1 Unieke vraagstukken

Bij Iv werken we aan projecten waarbij de techniek zó complex is, dat slimme berekeningen en tekeningen niet zomaar toereikend zijn. Het zijn unieke vraagstukken die zo specialistisch zijn, dat ook niet elk ingenieursbureau ze kan oplossen. Vraagstukken die ons uitdagen de grenzen op te zoeken van wat technisch mogelijk is, en die we soms zelfs thuis voor de buis vol trots kunnen bekijken in programma’s als Extreme Engineering op Discovery Channel.

#2 Diversiteit

Van onderzeeboten tot enorme containerkranen. Van olie-, gas- en offshorewindplatforms tot state-of-the-art-fabrieken en bijzondere bruggen. De diversiteit van de projecten waaraan we werken is enorm groot. Repetitief werk kennen we niet. Echt elk project is anders. En dat maakt, samen met de technische complexiteit van ieder project, elke dag een nieuwe uitdaging.

#3 Laagdrempelige, open cultuur

Een bedrijf met ruim 700 specialisten, dat behoort tot de top 10 van ingenieursbureaus in Nederland, maar wel met het gevoel van een familiebedrijf. Dat is Iv. En dat is onder andere te danken aan de laagdrempelige, open cultuur binnen het bedrijf. We hanteren weinig vastgelegde paden en bieden ruimte voor eigen ondernemerschap. We leggen de lat hoog en geven medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid in projecten, maar je kunt altijd even bij collega’s langslopen als je bijvoorbeeld even met ze wil sparren.
 

#4 Uitjes

Work hard, play hard! We vinden het belangrijk dat we naast het harde werken ook fun hebben met elkaar. Zo hebben we talloze leuke Iv-tradities. Al jaren reizen we elk EK en WK voetbal af, ja ook als ons Nederlands elftal zich niet kwalificeert. We hebben gezellige zomerbarbecues, lopen mee in de marathon van Rotterdam, vieren Sinterklaas groots op de radarstoomboot en we luiden het nieuwe jaar altijd gezamenlijk in op een mooie locatie. Zo vreesden we in januari met z’n allen voor ons leven tijdens een ritje in de Baron.
 

#5 Nuchterheid

Nuchterheid, het is een van de eigenschappen die Iv Iv maakt. Oké, met uitzondering van onze reizen naar het EK en WK dan ;) Maar verder hebben we een nuchtere kijk op zaken. We gaan niet zomaar mee in trends, simpelweg omdat iedereen het doet, maar we kijken altijd kritisch naar de inhoud. We zijn niet zomaar bij ieder plan of idee laaiend enthousiast, maar toetsen altijd eerst of het écht effect heeft. We innoveren niet om te innoveren, maar omdat we écht iets willen bijdragen aan de wereld van morgen. Met een nuchtere kijk op zaken, laten we ons dan ook niet snel uit balans brengen. Deze nuchterheid typeert de echte Iv’er.
 

Every day a new #challenge

Bij ons is every day a new #challenge. Want ons lijstje van beloftes zorgt ervoor dat elke dag bij Iv ook écht een uitdaging is. Op LinkedIn, Facebook en Instagram houden we je dagelijks op de hoogte van de uitdagingen die we tackelen. Wij zijn trots op waar ons merk voor staat.
 

Klinkt dit als jouw droomwerkgever?

Wil jij ook werken bij een bedrijf waar je elke dag wordt uitgedaagd met unieke vraagstukken? Waar je met veel eigen verantwoordelijkheid werkt aan een grote diversiteit aan projecten? En waar je naast het harde werken ook nog veel plezier maakt met je collega’s? Kijk dan snel op onze vacaturepagina of er een passende vacature voor jou bij zit. Natuurlijk mag je ook altijd bellen, mailen of langskomen om te bekijken of Iv bij jou past.