From abroad: Working in the Netherlands

Als internationale organisatie werken wij graag met buitenlandse werknemers. Bij ons werkt u aan uitdagende projecten in een internationale omgeving. U kunt rekenen op een goede begeleiding en een zorgvuldige carrièreplanning. Heeft u een technische studie afgerond? Heeft u ervaring in een technische functie? En bent u bereid in Nederland te komen werken? Dan is Iv-Groep op zoek naar u.

Goede begeleiding en interessante voordelen
Voor u als buitenlandse werknemer is het extra aantrekkelijk om voor Iv-Groep in Nederland te werken. U hoeft namelijk over de eerste 30% van uw salaris geen belasting te betalen. Daarnaast helpen wij u met passende woonruimte, zorgverzekeringen, Nederlandse les en andere formele zaken.

Kansen en persoonlijke ontwikkeling
De cultuur van Iv-Groep kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Bij Iv-Groep vindt u mensen die weten waarover ze praten. Mensen met passie voor techniek. Wij bieden volop kansen voor professionals die afwisseling en groei in hun werk belangrijk vinden. Wij stimuleren het vergroten van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Iv-Groep biedt een uitdagende en leerzame omgeving met goede begeleiding voor medewerkers uit het buitenland.

Ook passie voor techniek?
Heeft u ook passie voor techniek en wilt u graag in Nederland werken? Ga dan nu naar ons vacatureoverzicht. Heeft u geen passende vacature kunnen vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie.