Evenementen

Bedrijvendag NES

Bedrijvendag NES
23 maart 2018 - Nevesbu is op vrijdag 23 maart te gast op de hogeschool NHL in Leeuwarden om de maritieme studenten te enthousiasmeren over werken aan onderzeeërs, fregatten en FPSO’s. Ontdek de mogelijkheden en breng een bezoek aan de stand.

ATGM Career Expo

ATGM Career Expo
4 april 2018 - Op 4 april is Iv-Groep te vinden op het Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (AGTM) Career Expo van AVANS in Breda voor de studierichtingen Chemie en Chemische Technologie. Vanuit Iv-Groep zal een expert in process van Iv-Oil & Gas toelichting geven op deze discipline binnen de verschillende markten van energie, water en industrie.

Bedrijvendag Hogeschool Windesheim Zwolle

Bedrijvendag Hogeschool Windesheim Zwolle
16 mei 2018 - Op woensdag 16 mei organiseert Nervi een bedrijvendag voor de civiele studenten op hogeschool Windesheim te Zwolle. Iv is op deze bedrijvendag graag aanwezig om met je in contact te komen en je te vertellen aan welke projecten we werken en welke mogelijkheden er zijn voor een baan, afstuderen en stage lopen. Kom je langs in de stand van Iv?

Bedrijvendag L!nk

Bedrijvendag L!nk
16 mei 2018 - Op 16 mei kun je Iv ook ontmoeten op AVANS op de bedrijvendag L!NK voor civiele studenten. #Share your Passion for Technology with us en breng een bezoek aan de stand van Iv. Informeer naar de mogelijkheden voor stage, afstuderen en een baan.

Civiele bedrijvendagen 2018

Civiele bedrijvendagen 2018
17 mei 2018 - De Civiele Bedrijvendagen op de TU Delft trekken altijd veel studenten. Op donderdag 17 mei is Iv-Groep aanwezig in Delft met een enthousiast team van verschillende disciplines. Studeer je civiele techniek? Kom dan langs in de stand van Iv!