Ivormatie magazine

De eerste editie van Ivormatie verscheen in 1986. Sindsdien is Ivormatie het middel dat lezers informeert over de uitdagende projecten van Iv-Groep. Het magazine geeft een kijkje in de wereld van Iv.

Geniet van het lezen van de nieuwste editie van ons magazine met als thema: Van Staal. In deze uitgave nemen we een kijkje in de wereld van staal en worden verschillende projecten, van verleden tot heden, op het gebied van staal uitgelicht.

Experts in staaldetaillering
Staalbouw maakt deel uit van het DNA van Iv. Al sinds haar beginjaren, wat al 65 jaar geleden is, vormde de afdeling staaldetaillering een essentieel onderdeel van Iv. En al snel werd Iv bekend als dé specialist op het gebied van staalconstructies. Denk hierbij aan staalconstructies voor enorme offshore platformen van gewichten van meer dan 5.500 ton en zeer gecompliceerde havenkranen, maar ook aan eenvoudige pipe racks op industriële locaties.  Bekijk dit artikel.

Van puur vakmanschap naar robotisering
In de loop der tijd heeft de staalbouw wezenlijke veranderingen ondergaan, niet alleen in de manier waarop constructies tot stand komen, maar ook in de wijze waarop ingenieurs tegenwoordig constructies ontwerpen. Wij spraken met twee 'mannen van staal' – Frank Maatje en Wouter Visser – over recente trends en toekomstige ontwikkelingen in staalconstructie.  Bekijk dit artikel.
 
De grootste spoorbrug van Europa
Immens. Dat is het woord dat de omvang van de nieuwe spoorbrug Muiderberg waarschijnlijk het beste omschrijft. Wanneer je naast de brug staat zie je een enorm wit, stalen gevaarte van 255 meter lang en zo'n 17 meter breed. Met deze afmetingen is het de grootste spoorboogbrug in Europa. De brug bevat ongeveer net zo veel staal als de Eiffeltoren. Bekijk dit artikel.

 Klik op de afbeelding om het magazine te bekijken.
 


Vorige edities

     


 

Contact

Iv-Groep b.v.

Afdeling Marketing & Communicatie
Telefoon: +31 88 943 3000

Wilt u Ivormatie ook ontvangen?

Klik hier om u in te schrijven voor het digitaal ontvangen van ons magazine.