Over Iv-Groep

> Ingenieursbureau met Passie voor Techniek
> Technisch hoogstaande 
projecten

Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. Met zo'n 800 professionals sterk, bieden wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur, Maritiem, Olie & Gas, Speciale constructies & equipment en Water.

Onze Passie voor Techniek, die zich vertaalt in innovatieve en duurzame oplossingen, maakt Iv-Groep de juiste partner voor projecten van iedere omvang en complexiteit. Van concept tot beheer, Iv-Groep is kennisgedreven en toonaangevend.

Over werken bij Iv-Groep

WerkenBijIvGroep

> Bekijk ons vacatureaanbod
> Medewerkers aan het woord

Advies- en ingenieursbureau Iv-Groep heeft de ambitie om onze activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Wij zijn op zoek naar senior professionals, professionals, starters, stagiaires en afstudeerders die graag hun passie voor techniek met ons willen delen.

Wij bieden naast uitdagende en aansprekende technische projecten, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor ons is sfeer en onderlinge betrokkenheid belangrijk, want alleen met hechte multidisciplinaire teams is het mogelijk grote en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Onze cultuur kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme.