Rail Ivent 2017

Op woensdag 6 december 2017 verzorgt Iv-Infra het Rail Ivent. Dit jaarlijks terugkerende evenement laat u kennismaken met een variƫteit aan projecten bij het spoor. Diverse partijen zijn aanwezig om kennis en inzichten te delen. De presentaties worden verzorgd door verschillende organisaties, vanuit de aannemerij, opdrachtgevers en ingenieursbureaus. Er is ruimte om met elkaar kennis te maken, voor en na de presentaties en in de pauze. Rail Ivent vindt plaats in Utrecht tegenover 'De Inktpot' in de rustieke Gertrudiskapel van zalencentrum 'In de Driehoek'.

Wij verheugen ons op uw aanwezigheid en zorgen graag voor een informatieve en onderhoudende middag in een ongedwongen sfeer.

Graag tot ziens bij Rail Ivent!

 

Rob van Bodegraven, directeur Iv-Infra

Joey Kortlever, teamleider sector Spoorwegen

 

Programma
Het programma ziet er globaal als volgt uit:
12.30 uur         Start ontvangst in de foyer van de Gertrudiskapel met een lunchbuffet
13.30 uur         Aanvang programma (inclusief pauze) in de Gertrudiskapel
16.30 uur         Afsluitende borrel in de foyer
17.30 uur         Einde

Inhoudelijk programma
We geven nog niet alle onderwerpen prijs die we gaan bespreken, maar beloven u dat u een gevarieerd programma staat te wachten. ProRail verzorgt bijvoorbeeld twee presentaties: over het Meerjarenprogramma Ontsnippering (MJPO) en over duurzaamheid. Er wordt stilgestaan bij tiltsensoren in de Botlekspoortunnel en onderhoud aan het spoorviaduct van station Voorburg. Heijmans geeft een presentatie over veiligheid op het spoor.

Registratie
Wij stellen uw registratie zeer op prijs:
 
Routebeschrijving
'In De Driehoek' is de kapel die schuin tegenover De Inktpot ligt.
Hieronder kunt u via Google Maps een routebeschrijving maken vanaf uw vertrekpunt.

Parkeren
U kunt terecht in de verschillende parkeergarages in de omgeving. Interparking exploiteert deze garages. U ontvangt een uitrijkaart na het Rail Ivent.
 
Met de trein
In De Driehoek ligt vlakbij Utrecht Centraal. Loop vanaf het station winkelcentrum Hoog Catharijne in. Ga vlak voor u de winkels bereikt, rechtsaf een glazen gang in, richting Busstation Zuid. Neem de (rol)trap naar beneden en loop rechtdoor in de richting van een hoge zilverkleurige toren. Loop langs deze toren nog een klein stukje door, aan uw rechterhand ziet u In De Driehoek, een soort kerkje.
 
Meer informatie
Heeft u vragen over Rail Ivent? Neem gerust contact op met Mariƫlle Stolker.
Telefoon: 088-9433000 of 06-10879860.
Email: railivent@iv-infra.nl