Over Iv-Groep

Iv-Groep is een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. Met meer dan 1000 professionals bieden wij een multidisciplinair dienstenpakket op de markten Gebouwen & Installaties, Industrie, Infrastructuur & Havens, Maritiem, Olie & Gas, Speciale constructies & equipment en Water. Onze passie voor techniek maakt ons als ingenieursbureau sterk en onderscheidend. Onze ingenieurs zijn technici met veel ervaring en werken met het grootste plezier aan bijna onmogelijke uitdagingen. Wij denken in oplossingen en geen uitdaging is ons te moeilijk. Dit maakt ons de juiste partner voor projecten van iedere omvang en complexiteit.Meer dan 60 jaar ervaring
Iv-Groep bestaat sinds 1949 en heeft dus ruim zestig jaar ervaring. Iv-Groep heeft een marktgerichte divisiestructuur en bestaat uit bedrijven van ongeveer 50 tot 200 medewerkers. Ieder bedrijf is specialist binnen de markt waarin zij opereert; waar Iv-Oil & Gas dat is binnen de olie- en gasmarkt is Iv-Infra dat binnen de infrastructurele markt. Zo vormt Iv-Groep een kennisgedreven en bovenal toonaangevend bedrijf binnen een enorme diversiteit aan markten. Iv-Groep hoort bij de 10 grootste ingenieursbureaus van Nederland. Wij groeien en hebben de ambitie om deze lijn ook de komende jaren door te zetten. Dit biedt u kansen om in een dynamische omgeving mee te groeien.

Gedrevenheid en enthousiasme
Voor ons is sfeer en onderlinge betrokkenheid belangrijk, want alleen met hechte multidisciplinaire teams is het mogelijk grote en complexe projecten tot een goed einde brengen. Onze cultuur kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Bij Iv-Groep vindt u mensen die weten waarover ze praten. Mensen die verantwoordelijkheid en initiatieven willen nemen en vrijheid en kwaliteit in hun werk belangrijk vinden.

Passie voor techniek?
Heeft u ook passie voor techniek? Ga dan nu naar ons vacatureoverzicht. Wij hebben de ambitie om onze activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Wij zijn op zoek naar senior professionals, professionals, starters, stagiaires en afstudeerders die graag hun passie voor techniek met ons willen delen. Heeft u geen passende vacature kunnen vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie.