Starters

Afstuderen…en dan? Misschien wilt u verder studeren of een jaar er tussenuit? Of bent u toe aan de eerste carrièrestap? Iv-Groep zoekt starters die net afgestudeerd zijn in een technische studie, zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of civiele techniek. 

Een uitdagende start
Iv-Groep is een dynamische en betrokken organisatie waar enthousiaste professionals werken met passie voor techniek. Als medewerker van Iv-Groep werkt u aan uitdagende projecten en kunt u rekenen op een adequate persoonlijke begeleiding, waarbij we zorgvuldig omgaan met carrièreplanning. Uiteraard bieden wij brede opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, pensioen met middelloonregeling, mogelijkheden tot in- en verkoop van vakantiedagen, gratificatie en een winstdeling.

Kansen en persoonlijke ontwikkeling
De cultuur van Iv-Groep kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Bij ons vindt u mensen die weten waarover ze praten. Wij bieden volop kansen voor starters die uitdagingen en groei in hun werk belangrijk vinden. Iv-Groep stimuleert het vergroten van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijgt u meer inzicht in uw talenten en wat u leuk vindt.

Ook passie voor techniek?
Ga dan nu naar ons vacatureoverzicht. Wij hebben de ambitie om onze activiteiten de komende jaren flink uit te breiden. Wij zijn op zoek naar starters die graag hun passie voor techniek met ons willen delen. Heeft u geen passende vacature kunnen vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie.