Senior professionals

Bent u de senior professional die wij zoeken? Heeft u ruime werkervaring in een technische functie? Vindt u het leuk om aan de meest uitdagende en complexe projecten te werken? Iv-Groep is op zoek naar senior professionals die hun kennis en ervaring met ons willen delen.

Creativiteit en kennis delen
Onze ingenieurs zijn technici met veel ervaring en werken met het grootste plezier aan het puzzelen en het brainstormen over complexe vraagstukken. Hun creativiteit resulteert in verrassende oplossingen, waardoor iets wat eerst onmogelijk leek, toch mogelijk blijkt. Bij ons werkt u vaak samen in multidisciplinaire teams. Iedere professional is door de jaren heen betrokken bij meerdere projecten en dus steeds werkzaam in wisselende teams. Hierdoor krijgen onze medewerkers de kans om veel te leren en kennis te delen.

Kansen en persoonlijke ontwikkeling
Onze cultuur kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Bij Iv-Groep vindt u mensen die weten waarover ze praten. Mensen met een passie voor techniek. Wij bieden volop kansen aan senior professionals die afwisseling en uitdaging in hun werk belangrijk vinden en hun kennis en ervaring willen delen met ons. Ondanks de grootte van onze organisatie hebben wij een informele sfeer en korte communicatielijnen, wat een prettige werkomgeving creëert.

Ook passie voor techniek?
Ga dan nu naar ons vacatureoverzicht. Wij zijn op zoek naar gedreven senior professionals, die graag hun kennis met ons willen delen. Heeft u geen passende vacature kunnen vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie.