Professionals

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wilt u werken in een kennisgedreven organisatie? Heeft u al een aantal jaren gewerkt in een technische functie zoals mechanical of structural engineer en heeft u passie voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar u.

Uitdagende werkgever
Iv-Groep is een dynamische en betrokken organisatie waar enthousiaste mensen werken met passie voor techniek. Als medewerker van Iv-Groep werkt u aan uitdagende projecten zoals de sluisdeuren voor het vernieuwde Panamakanaal en de Rotating Tower. U kunt rekenen op een adequate persoonlijke begeleiding, waarbij wij zorgvuldig omgaan met carrièreplanning. Uiteraard bieden wij brede opleidingsmogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, pensioen met middelloonregeling, mogelijkheden tot in- en verkoop van vakantiedagen, gratificatie en een winstdeling.

Kansen en persoonlijke ontwikkeling
De cultuur van Iv-Groep kenmerkt zich door gedrevenheid en enthousiasme. Bij Iv-Groep vindt u mensen met jarenlange ervaring, die deze kennis graag met anderen willen delen. Wij bieden volop kansen aan professionals die afwisseling en groei in hun werk belangrijk vinden. Iv-Groep stimuleert het vergroten van kennis en persoonlijke ontwikkeling. Ondanks de grootte van onze organisatie hebben wij een informele sfeer en korte communicatielijnen, wat een prettige werkomgeving creëert. 

Ook passie voor techniek?
Ga dan nu naar ons vacatureoverzicht. Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, die graag hun passie voor techniek met ons willen delen. Heeft u geen passende vacature kunnen vinden? Stuur ons dan een open sollicitatie.