1 2 3 4 5
< Vorige

Iv-Infra ontwerpt nieuwe afmeervoorziening Amerikahaven Amsterdam

Iv-Infra ontwerpt nieuwe afmeervoorziening Amerikahaven Amsterdam juli 2017 - Een nieuwe afmeervoorziening voor zeeschepen en binnenvaartschepen moet de capaciteit van de Amerikahaven in Amsterdam in de toekomst verhogen. Iv-Infra maakt hiervoor het ontwerp, waarbij opties met elkaar worden vergeleken op aanlegkosten, onderhoudskosten en risico’s in de uitvoeringsfase en gebruiksfase. 

Iv-Consult sluit Framework Agreement met VBMS

Iv-Consult sluit Framework Agreement met VBMS juli 2017 - Recentelijk heeft Iv-Consult een Framework Agreement voor drie jaar getekend met VBMS voor diverse engineeringswerkzaamheden. 

Iv-Groep op plaats 8 in Top 50 Ingenieursbureaus

Iv-Groep op plaats 8 in Top 50 Ingenieursbureaus juli 2017 - De jaarlijkse Top 50 Nederlandse Ingenieursbureaus 2017 van Technisch Weekblad is bekend. Iv-Groep is twee plaatsen gestegen ten opzichte van vorig jaar en staat nu op een mooie achtste plaats!

Ponton-Atlas kroon op assetmanagement Havenbedrijf

Ponton-Atlas kroon op assetmanagement Havenbedrijf juli 2017 - Dinsdag 4 juli 2017 was het zover, na een jaar hard werken heeft projectleider Herm-Jan Wolters vol trots de nieuwe Ponton-Atlas aan het Havenbedrijf Rotterdam overhandigd. Begin vorig jaar kreeg MariTeam (het samenwerkingsverband tussen MUC, SBE, MH Poly en Iv-Infra) opdracht om onderzoek te doen naar de status van alle drijvende objecten in de Rotterdamse haven. 

Marijn Hage van Nevesbu genomineerd voor Maritime Designer Award 2017

Marijn Hage van Nevesbu genomineerd voor Maritime Designer Award 2017 juni 2017 - Marijn Hage, Naval Architect bij Nevesbu, is genomineerd voor de Maritime Designer Award 2017. Wat voor hem begon als een afstudeerproject is daarna met ondersteuning van DMO (Defensie Materiaal Organisatie) doorontwikkeld en daaruit is de innovatieve Volume Estimation Tool voortgekomen. Deze tool maakt deel uit van een collectie ontwerptools voor onderzeeboten die ontwikkeld zijn door DMO, de kennisinstituten en de...
1 2 3 4 5
< Vorige

Download Ivormatie