1 2 3 4 5
< Vorige

Iv-Infra verzorgt D&C-contract, begeleidt aanbesteding én de realisatiefase renovatie Ooievaarsbrug

Iv-Infra verzorgt D&C-contract, begeleidt aanbesteding én de realisatiefase renovatie Ooievaarsbrug mei 2017 - Een basculebrug aangelegd in de jaren 50 ter vervanging van een historische ophaalbrug en waar nog niet eerder grootschalig onderhoud aan is gepleegd; de renovatie van de Ooievaarsbrug in Schiedam is een uitdaging! Iv-Infra is verantwoordelijk voor het referentieontwerp, het opstellen van een D&C- contract, begeleiding van de aanbesteding en voor risico gestuurde contractvoorbereiding voor het renoveren van deze...

L13-FI-1 Monotower Project

L13-FI-1 Monotower Project mei 2017 - On Friday 5 May 2017 the sail away of the L13-FI-1 was accomplished, which implied the completion of Iv-Oil & Gas’ scope for the design, engineering, procurement and construction support of the platform. 

Iv-Infra genomineerd voor Innovation Award ZHZ

Iv-Infra genomineerd voor Innovation Award ZHZ mei 2017 - Op woensdag 14 juni vindt de vierde editie plaats van de Innovation Award ZHZ, voorheen bekend onder de naam Innovatie Award Drechtsteden. De organisatie ontving tien inzendingen. Twee sprongen er voor de jury bovenuit: Iv-Infra en Veth Propulsion. Iv-Infra is genomineerd met de innovatie proefbelasten.

Iv-Infra ontwerpt ovonde Verenambachtseweg Barendrecht

Iv-Infra ontwerpt ovonde Verenambachtseweg Barendrecht mei 2017 - De ovonde; een ander soort rotonde die niet rond maar, zoals de naam al doet vermoeden, ovaal is. Iv-Infra is nauw betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van een nieuwe ovonde in de Verenambachtseweg in Barendrecht. Eind 2014 heeft de gemeente besloten dat er op deze plek een ovonde moet worden aangelegd. De ovonde is gelegen op het bedrijventerrein aan de oostzijde van Barendrecht, waar veel vrachtverkeer rijdt. Als...

Iv participeert in commissies nieuwe NEN-norm voor sluizen

Iv participeert in commissies nieuwe NEN-norm voor sluizen mei 2017 - Een groot aantal sluizen wordt in de komende jaren vernieuwd, uitgebreid en/of gereviseerd. In de huidige praktijk wordt bij de voorbereiding van deze werkzaamheden veelal aangesloten bij de normen die gelden voor beweegbare bruggen. Deze normen zijn slechts deels toepasbaar op sluizen en daarom worden voor deze kunstwerken nieuwe NEN-normen opgesteld. 
1 2 3 4 5
< Vorige

Download Ivormatie