Ivent Masterclass - Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies

Op donderdag 21 september 2017 verzorgt Iv-Groep de 6e Ivent Masterclass ‘Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies’. Dit kennisevent vindt dit keer plaats bij Van der Valk Hotel in Breukelen, direct aan de A2 en vlakbij station Breukelen. Zoals u van ons gewend bent, stellen we een dynamisch en interactief programma voor u samen, waarin actuele ervaringen van uw collega- beheerders en een update van relevante ontwikkelingen rondom techniek en wet- en regelgeving de hoofdmoot vormen. Er staan interessante sprekers met verschillende ervaringen en expertises op het programma: mooie ingrediĆ«nten voor leerzame discussies. Natuurlijk is er ook ruim gelegenheid om informeel met elkaar bij te praten tijdens lunch, koffie en borrel. Graag tot ziens bij de Ivent Masterclass op 21 september.
 
Rob van Bodegraven
Directeur 
 
 
Breng uw eigen onderwerp, thema, vraag of concrete casus in!
Tegen welke uitdagingen loopt u aan? Op welke vragen wilt u tijdens het Ivent in elk geval antwoord? Stuurt u uiterlijk 1 september uw specifieke problematiek en vragen naar IventMasterclass@iv-groep.nl. Wij gaan hiermee aan de slag en verwerken de resultaten in ons programma, zodat we u 21 september zo specifiek mogelijk van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend worden alle zaken die u inbrengt desgewenst geanonimiseerd behandeld.
 
 
Programma
12.15 – 13.30 uur  Ontvangst met broodjes
13.30 – 17.00 uur   Presentaties, discussies en workshops rondom thema’s:
 
Yvonne Courage - gemeente ’s Hertogenbosch
Senior specialist beheer en beleid civieltechnische kunstwerken op de afdeling Beheer & Programmering Openbare Ruimte.
Over ruim 500 civiele kunstwerken en de wijze waarop de gemeente Den Bosch zowel technisch als bestuurlijk is omgegaan met het aantoonbaar maken van de constructieve veiligheid.
 
Sander Jacobse - gemeente Vlissingen
Projectleider Civiele Werken 
Over 4 km kademuur (van staal, beton, hout, kunststof, zetsteen) en vele steigers en aanlegvoorzieningen in de haven van Vlissingen en de wijze waarop de gemeente deze objecten over de levensduur kostenoptimaal laat voldoen aan de functionele en technische eisen. 
 
Adri Vervuurt - TNO
Senior Projectmanager Structural Reliability
Over de actuele stand van zaken van relevant onderzoek rondom instandhouding en levensduurverlenging van bestaande civiele constructies: o.a. over mogelijke wettelijke reductie verkeersbelasting op stadsbruggen, de implicaties van de nieuwe NEN8702.
 
Iv-Infra - Innovaties
Over de succesvol toegepaste en met een award bekroonde innovatieve proefbelasting van bruggen van decentrale overheden en de toepassing van IoT (Internet of Things) bij de monitoring van civiele constructies.
 
Vanaf 17.00 - 18.00 uur    Afsluitende netwerkborrel
Er is in het programma ruimte voor 60 deelnemers, dus registreer vandaag nog. Vindt u het programma ook interessant voor uw collegabeheerder, verwijs hem/haar dan naar deze website. Aanmelden kan tot 8 september, mits er voldoende ruimte is. Heeft u een case om te bespreken, bericht ons dan voor 1 september. De case die u ter beschikking stelt, behandelen wij op verzoek vertrouwelijk.
 
Heeft u vragen over deze Ivent Masterclass? Neem gerust contact op met Jacqueline Wiemes op telefoonnummer 088 - 943 3200 of 06 - 20414669 of via mailadres iventmasterclass@iv-groep.nl
Wat?
Ivent Masterclass
 
Waarover?
Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies

Waarover?
Beleidsmakers en beheerders van civiele kunstwerken 

Wanneer?
Donderdag 21 september 2017
van 12.15 - 18.00 uur

Waar?
Zaal Milaan
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen
 
U kunt gebruik maken van de parkeerfaciliteiten en krijgt van ons een uitrijdkaart.
 
Navigatieadres:
3621 LK Breukelen


Bekijk het filmpje over proefbelasten van de Innovation Award ZHZ 2017