Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies

 Op donderdag 22 september 2016 verzorgt Iv-Groep alweer de 5e Ivent Masterclass ‘Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies’. Dit kennisevent vindt opnieuw  plaats bij Van der Valk Hotel in Vianen. We hebben een dynamisch en interessant programma voor u samengesteld, waarin actuele ervaringen van uw collegabeheerders en -beleidsmakers de hoofdmoot vormen: u wordt bijgepraat over de actuele voortgang van de SBRCURnet commissie die een CUR-aanbeveling opstelt voor de toetsing van de constructieve veiligheid van bestaande kunstwerken bij decentrale overheden (www.infrabeheer.org), een adviseur beheerder gaat o.a. in op de eisen die de nieuwe omgevingswet gaat stellen aan het databeheer en een regisseur openbare ruimte over de praktijk (do’s en don'ts ) van constructieve areaalbeheersing. Daarnaast krijgt u van de specialisten van Iv-Infra een update over recente ontwikkelingen in techniek, regelgeving en nieuwe constructieve tools. Zoals u van ons gewend bent, wordt het een interactieve middag met discussie in grote en kleinere groepen en veel gelegenheid om informeel met elkaar bij te praten tijdens lunch, koffie en borrel.Graag tot ziens bij de Ivent Masterclass op 22 september. 

Rob van Bodegraven 
directeur Iv-Infra 


Breng uw eigen onderwerp, thema, vraag of concrete casus in!
Tegen welke uitdagingen loopt u aan? Op welke vragen wilt u tijdens het Ivent in elk geval antwoord? Stuurt u uiterlijk 2 september uw specifieke problematiek en vragen naar IventMasterclass@iv-groep.nl. Wij gaan hiermee aan de slag en verwerken de resultaten in ons programma, zodat we u 22 september zo specifiek mogelijk van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend worden alle zaken die u inbrengt desgewenst geanonimiseerd behandeld.

Programma
Het programma ziet er globaal als volgt uit:

12.30 - 13.30 uur Ontvangst met broodjes
13.30 - 17.00 uur Presentatie, discussie en workshops, met onder andere:
 

Kambiz Elmi Anaraki (Assetmanager Kunstwerken Gemeente Rotterdam) en Marcel Willemse (Adviseur kunstwerken Provincie Noord-Holland), beiden lid van  SBRCURnet commissie 2261, praten u bij over de laatste ontwikkelingen binnen deze commissie.

 
Wilbert van Pampus, adviseur/beheerder van diverse gemeentes, zoals Zoetermeer, Haarlem en Vught, onder andere over de eisen die de nieuwe omgevingswet gaat stellen aan databeheer van overheden.
 
Marika Kerstens, regisseur openbare ruimte en allround beheerder van de gemeente Waddinxveen over de plek van kunstwerken in het integrale beheer.
  Levensduurverlenging van constructies: wanneer en hoe? Boeiende praktijkcases helpen u om de vertaalslag naar uw praktijk te brengen.
  Betrouwbaar en toch razendsnel uw fietsbruggen en exceptionele transporten constructief beoordeeld? Maak kennis met onze nieuwe constructieve tools.
Vanaf 17.00 - 18.00 uur Afsluitende netwerkborrel

Er is in het programma ruimte voor 50 deelnemers, dus registreer vandaag nog. Vindt u het programma ook interessant voor uw collega, verwijs hem/haar dan naar deze website. Aanmelden kan tot 9 september, mits er voldoende ruimte is.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze Ivent Masterclass? Neem gerust contact op met Jacqueline Wiemes. 
088 - 943 2247 (direct)
06 - 20414669
iventmasterclass@iv-groep.nl

Wat?
Ivent Masterclass
Waarover?
Beheer en constructieve veiligheid civiele constructies
Voor wie?
Beleidsmakers en beheerders van civiele kunstwerken
Wanneer?

Donderdag 22 september 2016

12.15 uur Ontvangst met broodjes
13.15 uur Programma
17.00 uur Afsluitende netwerkborrel
18.00 uur Einde Ivent Masterclass 2016
Waar?

Van der Valk Hotel Vianen
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE  Vianen

Navigatieadres:
Don Velascodreef 1
4132 XE  Vianen